Hjem2021-05-19T12:49:47+01:00

BRUKSOMRÅDER

Fasade

Vakre og funksjonelle løsninger som passer til alle byggestiler.

Utemiljø

Forskjellige produkter til utemiljø dekker de fleste behov.

Terrasse

Våre forskjellige produkter gir utallige kreative muligheter.

Rådgivning

På bakgrunn av kundens ønsker og vår erfaring utarbeider vi anbefalinger til de rette produkter og kvaliteter. Vi kan også komme med anvisninger i forbindelse med vedlikehold og pleie som sikrer at treet holder seg optimalt og patinerer på ønsket måte.

Spesialproduksjon

Vi produserer en rekke populære standardprofiler, men kan også etter ordre produsere spesialprodukter. Dermed får du som kunde muligheten til å skape unike og individuelle løsninger som ikke behøver å være mye dyrere enn standard.

Samarbeid

Hos Saga Wood tilbyr vi unike produkter. Vi går gjerne inn i et tett samarbeid med både arkitekter, byggmestre, entreprenører etc. Det sikrer at vår erfaring og kompetanse blir utnyttet best mulig i forhold til hvert enkelt prosjekt.

SISTE INNLEGG

NORDISK BÆREKRAFT MED MASSIVT POTENSIALE

Saga Wood produserer varmebehandlet tre med mange bruksområder innen byggeindustrien. Produksjonen er basert på patentsøkt ny og innovativ teknologi. Virksomheten bruker utelukkende PEFC- eller FSC-sertifisert råvare, og alle av Saga Woods sluttprodukter er svanemerket. Saga Wood er markedets eneste tilbyder av denne type kvalitet og produkter. På grunn av sollyset (UV-stråling) vil treet patinere vakkert grått og lysne over tid dersom det ikke er pigmentbehandlet.

Bærekraft

Vi jobber med å tilfredsstille behovet
for holdbart og vakkert tre til byggearbeider på et vis som bevarer biodiversiteten og økosystemene i områdene råvarene kommer fra.

Gjenbruk

Det er en vesentlig målsetting for oss
at alle våre produkter som ikke lenger er i bruk skal kunne gjenbrukes til andre formål eller omdannes og inngå i andre bærekraftige produkter.

LCA

Vi støtter livssyklusvurderinger
innenfor bygg som brukes til å vurdere materialenes og produktenes miljøbelastning gjennom hele deres livssyklus fra ”vugge til grav”.

Forhandlere av Saga Wood

Gå til toppen